• Gaminimo laikas
    5min
  • Porcijų skaičius
    4
  • Peržiūros
    192

Negalėčiau pasakyti, jog labai dažnai gaminu ir valgau humusą. Tačiau kai pritaikiau humusą ne tik kaip užkandį, bet ir kaip garnyrą, ant mūsų stalo jis ėmė atsirasti vis dažniau 🙂 Iš tikrųjų, puikus dalykas tas humusas 🙂 Ir tiek daug įvairiausių skonių jam galima pritaikyti… Šį kartą riešutinis – humusas su pistacijomis 😉

Ingredientai

Pistacijų humusas

    Žingsniai

    Žingsnis 1

    Į trintuvą suberiame pistacijas, avinžirnius su skysčiu ir alyvuogių aliejų.

    Žingsnis 2

    Sutriname trintuvu iki vientisos masės, pabarstome žolelėmis ir skanaujame!

    Jum taip pat galit patikti

    Palikite apžvalgą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    X